fbpx

Ученички играят кючек в клас, а учителки им ръкопляскат (Видео)

1 104

Десетки родители искат да преместят децата си в друго учебно заведение.

Ученички играят кючек в клас, а учителки им ръкопляскат. Това се случва в столичното 203-то училище по време на час.

Десетки родители на осмокласници искат да преместят децата си в друго училище, защото смятат, че дисциплината и учебния процес не са на ниво, съобщава Нова телевизия.

„Аз и други родители решихме, че трябва да реагираме. Децата ни споделяха, че в училището периодично не се провеждат учебни занимания. Учениците често гледат филми, които нямат връзка с учебния материал”, каза в „Здравей, България” майка на едно от децата Даниела Капиева.

Видео:

„Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам автора на видеото, но това не е детето ми“, добави тя.

„Провела съм разговори с двете учителки, които са били в класната стая. Поискала съм писмени обяснения“, заяви директорката на 203-то ПЕГ “Св. Методий” Таня Трапова.

„От обясненията става ясно, че клипът е заснет в последната минута от часа. Една от преподавателките ми каза, че ученици са я помолили в края на часа да пуснат музика по повод рожден ден. Самият танц е бил в междучасието”, добави тя.

„Предстои проверка по случая. Независимо дали в междучасие, или в час – това не е нормално”, заяви експертът от РУО Георги Пашов.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...