Циганин преби лекар в Бяла Слатина и му счупи крака

Доктор от Враца е бил жестоко пребит в Бяла Слатина. Медикът е бил нападнат от озверял циганин, при опит да помогне на жена му.

Пострадалият е шефът на хирургичното отделение във Врачанската многопрофилна болница за активно лечение „Христо Ботев“ – 54-годишният д-р Иван Чолашки. В петък той отишъл да посети майка си в Бяла Слатина.

Когато си тръгвал от къщата й, лекарят станал свидетел на потресаваща сцена. Циганин налагал жестоко жена си насред улица в градчето. Докторът веднага се притекъл на помощ.

Той се опитал да разтърве мелето между съпрузите, но не успял да усмири обезумелия от гняв ром. Той се нахвърлил върху д-р Чолашки и започнал зверски да го налага.

Единият от ударите бил толкова силен, че лекарят паднал на земята и си счупил десния крак, съобщи BulNews.bg.

Когато видял, че травмата на медика е сериозна побойникът, заедно с жена си, избягал. На следващия ден обаче мургавите бегълци са заловени от полицията в Кнежа. Те са арестувани и срещу тях е започнато досъдебно производство.

Д-р Чолашки е откаран при колегите си в болницата. Извършена му е операция, а кракът му е гипсиран. Той е в отпуск по болничен и се възстановява в домашна обстановка. Лекарите са категорични, че кракът му ще се възстанови напълно.

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via