fbpx

Трогателна постъпка на столичен полицай (Снимка)

Това, което видях току що, толкова ме трогна, че искам да го покажа на целият свят. С тези дума млада жена на име Йоана споделя доста интересна снимка във фейсбук групата „Забелязно в София“.

От думите й става ясно, че въпросната случка, която трогна и цялата мрежа, се е разиграла рано тази сутрин на метростанция „Сердика“.

Фотосът показва как полицай придружава незрящ мъж и кучето му водач до вратите на подземното влакче и му помогна да се качи.

Ето какво още пише жената:

„Има надежда! Доброто ще спаси света и е заразно. На метростанция Сердика. Полицаят придружи незрящият господин и кучето водач до вратите на метрото и му помогна да се качи, след това вътре му помогна друг господин и му отстъпи мястото си, за да седне. Вярвам, че не само аз го видях и че във всеки човек има огромна доброта, която просто трябва да се разгърне. Правете добро, защото то се връща в неочаквани моменти“.

Масово фейсбук потребителите отправяха похвали за уникалната постъпка на полицая и питаха кой е той, за да могат и лично да го поощрят за това колко съвестно изпълнява задълженията си.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x