fbpx

ТОТАЛНО ПАДЕНИЕ! Калин Терзийски се поду от пиене (СНИМКИ)

„Болен съм от много неща накуп – сърце, алохолизъм, депресия… Върнах се при майка и татко. Сега те ме гледат и се грижат за мен!“.

Преди броени дни той скандализира интернет пространството с изказване, че ще умре до няколко дни.

В момента Терзийски живее заедно с родителите, където лежи и пъшка. „Паднах и се изпотроших целият. Имам счупени костици на ходилото и две строшени ребра. Не мога да се грижа сам за себе си. Нито някой му пука за мен, че да ме гледа… При нашите се чувствам спокойно“, казва Терзийски.

Поетът пък отново е посегнал към чашката, след като дълго време се опитваше да се отърве от алкохола. Подут, видимо качил доста килограми и замаян от сутрешния коктейл водка-вино, Калин често губи мисълта си, прави дълги паузи и безуспешно се опитва да направи изречение. Алкохолът го е зашеметил до краен предел. Майка му Люба прави усилия да го убеди да остави пиенето, но без резултат, съобщава столичен ежедневник.

„Много е добър, обаче пак е в дупка. Кой каквото си надроби – никой не може да му стори. Няма воля, това е! По света милиони смъртно болни хора имат една-едничка надежда – да оздравеят, да оцелеят, да се радват на живота… Борят се за дните и здравето си. А други се съсипват съвсем доброволно! Катеогрично не смятам, че алкохолизмът е болест и оправдание човек да се напива. Алкохолизмът е липса на воля и слаб характер!“, размишлява родителката.

Въпреки тежките проблеми родителите на писателя продължават да се усмихват, може би заради другия им син Светослав, който е успешен дърворезбар, живее и работи в Англия.

Люба и Кольо са приели, че едното им дете има проблем и са до него, без да го сочат с пръст и порицават непрекъснато. Понякога майката не сдържа яда си, виждайки го пиян. „Съвсем доскоро беше добре. Не пиеше изобщо. Сега отново тоя дявол му дойде на главата“, признава пенсионерката.

Калин е сам пред чашката, а приятелите които е имал започват един по един да го напускат.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x