Топ чиновник искал убийството на Цветан Цветанов

Държавна служителка иска заместник – председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов да бъде убит.

Това става ясно от форуми във фейсбук, където тя е коментирала с личния си профил. Сергей Добрев от Велико Търново коментира стрелбата по търновския лихвар Юлиян Мирчев – Видрата и заявява:

“И не вярвайте на Цветанов, ако каже същото и за него… Щото въпросите трябва да бъдат същите… Към Цветанов…”, като има предвид думите на политика за убития в София крупен търновски бизнесмен Петър Христов.

Под този пост един от коментаторите – Толи Узунова, задава въпроса “А самия Цветанов кога?”. Тъй като фейсбук е място за всевъзможни извращения, вероятно и това щеше да остане незабелязано, ако въпросната Толи Узунова не е държавен инспектор в Министерството на транспорта, ръководено от Ивайло Московски, съобщава Пик.

Държавната служителка, желаеща час по-скорошното убийство на Цветан Цветанов, е член на ДСБ и през 2015 г. дори е била кандидат за общински съветник в София. Тъй като изборните резултати на тази партия бяха повече от печални, Толи Узунова топли държавния стол, като при това агитира за ликвидирането на втория след лидера на управляващата партия.

Това със страшна сила поставя въпроса защо, след като не харесва управляващата партия и лидерите, работи под тяхното крило?

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via