fbpx

Тони Димитрова си хвана младо гадже (Снимка)

Тони Димитрова счупи любовния карък на 56. Изпълнителката отново има мъж до себе си и той пак е по-млад. Двойката се появи за първи път заедно на рождения ден на фолк певицата Ивана. На партито те се явиха под ръка, седнаха един до друг и до края на купона не се разделиха.

Тони бе видимо щастлива, но не си позволи да прекрачи границите на приличието и с мистериозния мъж спазваха дистанция и се въздържаха от интимности пред хората, пише ”България днес”.

Двамата дълго време бяха тандем на сцената и в живота, но битовите проблеми надделяха. Според слуховете, изпълнителката на „Ах, морето” дълго време търпяла, но накрая нервите й не издържали. Двамата с музиканта се разделили по възможно най-грозния начин, а Тони отказа да коментира случката пред медиите.

Единственото, което сподели, бе, че я е срам, че е имала нещо общо с такъв човек.

Най-голямото нещастие в любовта певицата преживя при раздялата с бащата на дъщеря си. Милен, който години наред след раздялата не даваше пукнат лев за отглеждането на детето и се държеше неуважително с Димитрова.

Певицата обаче постъпи благородно и не заведе дело за издръжка. Както изглежда с новия си любим най-после счупи каръка в любовта.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x