fbpx

Тийнейджъри от Бургас поеха отговорност за вандалската си постъпката (Видео)

Всеки може да сбърка, така че нека не бъдем твърде строги към тези тийнейджъри, които светкавично заличиха всички следи от предишните си набези, както ще видите в новото клипче. Нека им е простено, казаха от Община Бургас.

Децата, за които вчера ви информирахме, че са надраскали асансьора на пасарелката до хотел „Мираж“ направиха доблестна постъпка и часове след публикацията ни и поеха отговорност за стореното. Тийнейджърите се върнаха в лифта, но този път, не за да вандалстват, а да го изчистят. Още снощи техен близък се обади в редакцията на Флагман.бг и пое ангажимент да прати децата да почистят, както и да ги накаже.

От Община Бургас благодариха на родителите им, както и на децата за поетата отговорност. „Всеки може да сбърка, така че нека не бъдем твърде строги към тези тийнейджъри, които светкавично заличиха всички следи от предишните си набези, както ще видите в новото клипче. Нека им е простено“, написаха от Община Бургас.

От администрацията припомниха, че видеонаблюдението в Бургас покрива все по-широк периметър и записва всичко. Ако не сте вандал или престъпник, няма от какво да се притеснявате. Но всички нередности Община Бургас и Полицията няма да оставят без последствие, уточниха от кметството.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x