fbpx

Тежка семейна трагедия в живота на Мария Илиева

1 885

Певицата, която в момента се подвизава в имитаторското шоу „Като две капки вода“, загубила внезапно баща си и все още избягвала да коментира болезнената за нея тема.

Таткото на Мария – Красимир Илиев, който е известен и всепризнат в музикалните среди като дългогодишен концертмайстор на Софийския духов оркестър, не успял да надвие рака на дебелото черво, писа „Ретро“.

Диагнозата го връхлетяла неочаквано и макар семейството веднага да предприело скъпо и уж ефективно лечение, болестта надделяла. Макар близките на Красимир да направили всичко възможно да го отърват от лапите на рака, успели единствено да удължат живота му с няколко месеца.

За смъртта на баща си, който отдавна напуснал столицата и прекарал последните си години в Плевен, певицата научила по телефона. В същото време в България заради нея бил изпратен чуждестранен телевизионен екип, който трябвало да заснеме кратка лента, посветена на музикалните й успехи. На Илиева се наложило да посрещне журналистите и операторите и да се държи стоически пред камерата, а в същото време сърцето й се късало от мъка по баща й.

Веднага след като приключила с ангажимента си, тя тръгнала по спешност към Плевен, за да изпрати татко си по последния му път.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...