Tesla раздава новия Roaster без пари

Мобилното приложение на Tesla дава възможност на най-лоялните клиенти на компанията да получат огромни отстъпки до 100% от цената на следващото поколение Roadster, съобщава Teslarati.

Скритата функция в програмата е открита от собствениците на YouTube канала Like Tesla – семейство с Model X, довело на производителя голям брой нови клиенти.

Екранни снимки от менюто на приложението показват как потребителят е достигнал тайно ниво, което дава достъп до покупка на електромобили от първата партида на новия Roadster.

Съгласно условията на промоцията всеки притежател на Model S и Model X може да подари на 5-има приятели кодове за $1 000 отстъпка при покупката на нова Tesla и неограничен абонамент за зареждане на станциите Supercharger.

В случай, че и петимата препоръчани кандидати станат клиенти на компанията, препоръчващият получава възможност да намери още 5 купувачи и ако успее, може да получи следващия Roadster от т.нар. Founder’s Series с 10% отстъпка.

С всеки следващи петима препоръчани клиенти тя се увеличава с нови 2%, а ако и те станат клиенти, цената спада с 10%. Това означава, че дори само да препоръча 50 купувачи за Model S и Model X, всеки собственик на някой от двата електромобила ще получи новия Roadster без пари.

Информацията за следващото поколение на спортната Tesla е оскъдна. Неотдавна обаче стана ясно, че новият Roadster ще разполага с т.нар. режим Maximum Plaid, който ще осигурява още по-невероятно ускорение от Ludicrous Mode, а самият Илон Мъск допусна възможността спринтът от място до 97 км/ч да отнема по-малко от 2 секунди.

 

Може да харесате и