fbpx

Сузанита: Бих правила тройка!

2 838

“Бих правила тройка! Досега не ми се е случвало.”

Това призна откровено скандалната певица Сузанита. Щерката на Орхан Мурад показва все по-малко задръжки, а снимките в профилите й в мрежата са все по-разкрепостени. С възмутителното държание идват и неприличните предложения, с които 16-годишната Сузи се сблъсква всекидневно. Тийнейджърката получава предложения за секс постоянно, но тактично ги отклонява, защото не си падала по подобни неща, пише България Днес.

“Постоянно ми предлагат секс за пари. Спрете се бе, хора! Няма да се съглася нито за час, нито за 5 часа, нито за ден или седмица. За каквато и да е сума. Пари си изкарвам и не ми дреме за вашите хартийки”, изригна изпълнителката в мрежата, след като за пореден път й бе отправено неприлично предложение срещу заплащане.

Въпреки че е твърдо против това, тя подкрепя неангажиращите сношения за една вечер. Девойката разкрива още пикантни виждания за интимния живот. Споделя, че и в момента е във връзка, но не сериозна.

Преди време пред “България Днес” Сузанита сподели, че скандалът е нейната запазена марка и това ще обуславя кариерата й. Разкрива, че въпреки скандалното си поведение родителите й са строги и дори са й забранили да употребява алкохол и наркотици. Въпреки това от снимки в мрежата става ясно, че непълнолетната Сузи често пуши марихуана. Тийнейджърката казва, че е признателна на семейството си, защото я е научило на честност, искреност и уважение към феновете. За критиките си да се показва полугола споделя, че не вижда проблем, защото и по-малки от нея го правят.

“Има стотици полуголи момчета и момичета в нета. Защо не се говори за тях? Разликата е, че те не са деца на известни родители, а аз съм”, констатира невръстната девойка.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...