fbpx

Спиран 186 пъти залепи послание на задното си стъкло към полицията

2 212

Изнервен от постоянни полицейски проверки холандец залепи на задното стъкло на колата си надпис, с който предупреждава органите на реда, че няма смисъл повече да го спират, защото не е нито дилър на наркотици, нито мутра. През последната година и половина Кевин Пенинг бил “респектиран” цели 186 пъти, само защото кара BMW 6er.

“Живея в Белгия, но пътувам често до Нидерландия по работа и всеки път трябва да обяснявам на холандските ченгета, че тази кола не е скъпа. В Белгия може да се намери дори за €12 000. У нас обаче моделът струва повече, а данъкът му е много по-висок, и полицаите ме мислят за баровец”, обяснява 23-годишният мъж.

“Купих колата за €20 000, на 10 години е, но въпреки това ме спират. Всеки път ми обясняват, че съм рисков контингент, защото съм пресичал често границата с Белгия и съм карал съмнителен автомобил”, оплаква се Кевин, който има бизнес с велосипеди.

В опит да си спести повече висене с разкрачени крака до колата си, Пенинг поръчал предупредителен надпис за задното стъкло на любимото си BMW 635d: “До холандската полиция: Спестете си усилията. Тази кола е спирана 186 пъти за проверка за наркотици!”.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...