fbpx

Софи Маринова е бременна

3 453

Ромската перла Софи Маринова вдига сватба с Гринго след 2 месеца

Софи Маринова е бременна от приятеля си Тодор Давидов, по прякор Гринго – пише в. „Уикенд“. Този слух усилено се носи във фолк средите – отбелязва изданието.

Ромската перла от няколко години върти любов с по-младото си гадже, като си мечтае да го дари със син или дъщеря.

Самата Софи Маринова призна, че двамата с любимия й стягат сватба. Само след 2 месеца тя ще каже заветното „да“ на избраника си. Венчавката е на 24 март, а кумове ще са Преслава и бащата на детето й Павел, като младата майка дори качи снимка на бъдещата булка по време на обиколката й за сватбена рокля.

„Най-вероятно е бременна и затова толкова бърза да отиде пред олтара. Тя от много време иска да роди. Дано само не е поредната фалшива реклама“ – коментираха от обкръжението на колоритната ромка. Самата Софи Маринова сподели, че веднага щом Гринго е излязъл от затвора, двамата са искали да се венчаят, а също така и да си имат дете, което най-вероятно вече е на път.

В последно време певицата се облича в по-широки дрехи, което също навежда на мисълта, че е трудна. Софка винаги е споделяла, че много иска да си има момиче, което да облича в роклички и да му прави прически.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори