fbpx

След заплахи на Гринго, Софи Маринова напуска „Като две капки вода“?

Софи Маринова напуска риалити шоуто „Като две капки вода“ след заплахи от гаджето й Тодор Давидов – Гринго, който в момента е в затвора, пише „Галерия“.

По информация на изданието ромската перла ще си тръгне малко преди финала на предаването – когато приятелят й ще излезе на свобода.

Гринго бил категорично против Софка да участва в телевизионни риалитита, където да я гледат и да се забавлява с други мъже. 32-годишният любим на Маринова я ревнувал дори от водещите на „Капките“ и постоянно я заплашвал за да напусне предаването.

Изпълнителката на „Стари рани“ обаче се възползвала от ареста на гаджето си, спокойна, че докато е зад решетките – няма как да я накаже.

Уви, тези дни стана ясно, че Гринго ще бъде освободен предсрочно, след като се е споразумя с прокуратурата. Давидов се призна за виновен за рекета на айтоския бизнесмен и така присъдата му бе намалена на 10 месеца затвор, част от които той вече е излежал.

Очаква се Гринго да бъде на свобода в средата на май месец – само няколко седмици преди финала на „Капките“. Така въпреки фурора, който Маринова предизвика с участието си и прогнозите за победа, на ромската звезда ще й се наложи да напусне шоуто.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x