Слава Богу, че те няма Апостоле, за да ни гледаш срама

Ако Левски бе жив днес.

240 депутата, премиер, министри, президент, политици и цяла армия партийни мишки “отбелязват” смъртта на Левски днес и благодарят на ум, че не се е родил по наше време.

Ако Левски бе жив днес, Борисов щеше да го обяви за враг на стабилността и да обяснява каква свобода на словото има, каква борба с корупцията и контрабандата, какъв ръст на икономиката и доходите и да обвинява Левски, че иска да срине всичко това и да върне Орешарски.

Ако Левски бе жив днес, Пеевски щеше да го залива с помия от свинските си кенефи с обвинения, че е платен от Цветан Василев и е наемник на олигархията.

Ако Левски бе жив днес, Цацаров щеше да му повдигне обвинения за “противодържавна дейност” и тероризъм, както и за заговор за убийството на Пеевски.

Ако Левски бе жив днес, няколко десетки хиляди партийни мишки, калинки и пудели щяха да го дебят по села и паланки, да пишат доноси срещу него и да го предадат на правосъдието. Щото “тоя за къв се мисли…”

Ако Левски бе жив днес, президента Радев щеше да го викне на среща в президентството и да прати съветника си да се срещне с него. Щото ПР-ите така са казали, а всичко е ПР.

Ако Левски бе жив днес, щеше да избие цялата тази пасмина , или поне колкото успее. Без приказки. Без угризения.

Слава Богу, че те няма Апостоле, за да ни гледаш срама. Да гледаш как ‘ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА” се е превърнала в кочина, в която свинете мачкат и грабят народа, за който даде живота си. Да гледаш пустите села, празните училища и пълните офшорни сметки на политиците ни.

И ни прости, ако можеш. И ни дай сили, на тези, които сме останали и не сме се предали, да продължим битката за род и Родина, за справедливост и възмездие.

Поклон пред паметта и делото на Апостола.

Георги Георгиев – ГД БОЕЦ

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via