fbpx

Слънчевото затъмнение на 15-ти февруари

Слънчевото затъмнение, което ще бъде на 15-ти февруари, ще внесе много голям оптимизъм и под негово въздействие ще могат да се заредят нови идеи и да възникнат нови планове и цели.

Това ще бъде един доста голям повратен момент и една нова стъпка, нова фаза в живота ни. При това не е изключено да има моменти на някакъв безпорядък, но ако ние се задействаме със своите свежи идеи и действаме иновативно и креативно, това ще доведе до положителни резултати.

Това е един прекрасен момент, когато могат да се започнат всякакви нови начинания, да се определят целите ни, като най-вече това ще окаже влияние на зодиакалните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Естествено, ако има лични планети, които се намират в някакви важни точки на Затъмнението, това ще окаже значително въздействие и ще продължи през следващите шест месеца.

Новолунието и Слънчевото затъмнение – това е един момент, когато бихме казали като правило, че се свързва с един нов цикъл, който е характерен със започването на една нова фаза и това е свързано като правило със завършването на нещо старо и със започването на нещо ново.

Затъмнението е във Водолей, а това е знак, който е свързан със свободата, с перспективите, с възможностите, с новото и с творческото. Съединението му, което ще бъде с планетата Меркурий, означава че основният акцент на това Слънчево Затъмнение ще бъде свързано с комуникацията, с информацията, с новостите, с обучението и с пътуванията.

 

Всички те ще окажат съществено влияние и ще ни помогнат по един начин да се почувстваме много по-свободни, ще ни покажат света като цяло и възможностите, които стоят пред нас, които наистина ще бъдат уникални и необичайни сами по себе си.

Тази енергия ще ни накара да направим много различни неща, които досега не сме се смеели да направим, да прекъснем наши стари привички и да прекараме път на нови действия и идеи.

Точката на затъмнението във Водолей ще формира позитивни аспекти с планетата Уран, а това е планета, свързана с промените и те говорят за много добри положителни изменения, които ще се случат естествено.

Уран действа непредсказуемо и ситуациите, които ще дойдат, ще бъдат наистина неочаквани, но това е необходимост, от която ние имаме нужда, така че всичко това, което ще е свързано с това Слънчево Затъмнение и Новолуние ще доведе до разширение и до нови възможности.

Този ден не е подходящ за важни срещи, за важни пътувания, за големи покупки и ако можем да ги отложим поне три дена след този ден, ще е най добре.

Но тъй като Слънчевото затъмнение е свързано с Новолунието, можем прекрасно да се възползваме от ритуалите на Новолуние.

Още статии в тази категория