fbpx

Скандал в „Като две капки вода“!

1 180

Петя Буюклиева е пяла многократно песента на Дженифър Холидей Аnd i am telling you, която изпълни на концерта на „Като две капки вода“ вчера вечерта. Паметливи естараджии припомнят, че това парче е било част от концерта на Петя с оркестъра на БНР преди години, пише hotnews.bg.

Като се знае перфекционизмът на участничката в Капките, която репетира с месеци за всяко свое участие, тя със сигурност е пяла стотици пъти като Дженифър Холидей. Затова за нея е било детска игра да се справи с хита и в телевизионното предаване вчера.

Странното съвпадение още веднъж налива вода в мелницата на слуховете, че бутонът на късмета е нагласен предварително. Песните тази година са изключително удобни за изпълнителите и те нито за миг не излизат от зоната си на комфорт. Самата Петя призна преди седмица, че е получила покана да участва в предаването още преди години, но тогава не се разбрала с продуцента Маги Халваджиян. Дали причина за сегашното й съгласие не е и обещанието да пее песни, които й отиват, а не фолк или пък рап, които са далеч от нейното амплоа?

Петя Буюклиева като Дженифър Холидей
Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x