Щерката на Стоянка Мутафова получи предложение за брак

1 009

Дъщерята на Стоянка Мутафова получи изненадващо предложение за брак навръх рождения си ден.

Мария Грубешлиева, която приемаше поздравления на 1 април, била приятно изненадана от обаждане на нейния брат по бащина линия — Божил, който от години живее в Ню Йорк.

След като й отправил най-искрените си пожелания по случай празника, той я сюрпризирал с много интересно предложение — да замине и да се ожени в Америка, пише клюкарският вестник "Шоу".

Изданието научило, че много близък приятел на Божил — 60-годишен финансово подсигурен ерген, е видял снимки на Муки в личния албум на брат й. От приказка на приказка станало ясно, че наследничката на Мутафова е мома и няма мъж до себе си. Американецът настоял пред приятеля си да й се обади и да я покани на гости, за да се запознае с нея. Американецът бил така запленен от българката, че бил готов веднага да заживее с нея, дори да мине под венчило.

Внезапната покана приятно изненадала Муки и тя поискала от брат си да й прати снимка на въпросния ухажор. Нейни близки издават, че тя също била прехласната по външността на мъжа, който също като нея полагал грижи за външния си вид и изглеждал с 15 години по-млад.

Актрисата Мария Грубешлиева има зад гърба си провален брак с гърка Никос. Тогава предпочете да се върне в България и да се грижи за майка си, вместо да свие семейно гнездо.

Сега Муки отново обмисля идеята да бъде семейна и иска да отиде на гости на брат си, където да се види с кандидат-жениха.

96-годишната Стоянка Мутафова обаче, има нужда от грижите на дъщеря си, което на този етап възпира Муки да се качи на самолета и да отпраши далече от родината си, където се чувства недооценена като актриса, коментира вестникът.

Още като дете тя била в сянката на баба си по бащина линия — известната поетеса Мария Грубешлиева. След това цял живот живее в сравнения с майка си — голямата актриса Стоянка Мутафова, която и до днес не спира да играе в представления, а хората я обожават и салоните на театрите са винаги препълнени.

Още статии в тази категория