fbpx

Шокиращо разкритие: чрез службите и армията в Турция са изкормени над 60 000 сирийци! ВИДЕО!

Шокираща жестокост отскоро разтърси цяла Турция и света. В Турция с помощта на тайните служби и армията са изкормени над 60 000 сирийски бежанци, основно деца за продажба на органи.

 

Телата на повече от 15 000 са погребани обратно в Сирия. На прикаченото видео (+18) дете пищи и реве, защото знае, каква ще бъде съдбата му.

Както се вижда на прикачените видеокадри, турците премахват органи от деца на сирийски имигранти, докато те все още са живи.

Самото видео е било отстранено от Youtube, но после качено под друго заглавие показва, как едно момиче на възраст около три години крещи на глас, за да знаят, какво ще се случи.

В същата зала лежат многобройни торби за боклук с части от тела на други деца, убити по същия начин.

Ливанския вестник Reklam Diyar пише, че турските власти доставят малките деца и ранените сирийци, които влизат в Турция в болниците в Анталия и Искендерун с автомобили, които се контролират от турската полиция и тайните служби.

Ранените сирийци след анестизиране им изваждат органите от тялото и след това ги убиват, за да бъдат погребани на границата с Турция или на друго място.

Както съобщава вестникът лидерите на европейските държави отдавна са запознати с този вид търговия, дори самите техни граждани са клиентите на извадените органи.

Затова алармират сирийски лекари, които са пристигнали от Германия, Франция и Белгия, за да се грижат за ранените.

Самите те открили, пазара на органи, но срещат препятствия за събиране на допълнителна информация и доказателства от турските служби.

Вестник Reklam Diyar подчертава, че Service FSA, така наречената Федерална сигурност на Турция, причинява големи разрушения с бомбардировките по болници в Сирия, като унищожава медицинско оборудване и медицински консумативи.

Така сирийци от региона в Алепо попадат в турските болници, като пренебрегват другата жестока опасност.

Това, което не знаят е, че FSA е в пряко партньорство с някои сирийски медицински служби, които превозват ранените с линейки в болниците в Турция, където има трафик за отстраняване на човешки органи.

На много от труповете, които са били открити, липсват органи, като очи, бъбреци и т.н.

Reklam Diyar разкрива, че турските лекари са потвърдили, за 60 000 ранени цивилни и войници транспортирани до Турция, а телата на 15 622 с извадени органи са били върнати обратно в Сирия, за да бъдат погребани.

 

Шокиращо разкритие: чрез службите и армията в Турция са изкормени

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x