Шокиращи подробности за изнасилената жена на ул. “Струга” във Варна

Варненската полиция издирва ром рецидивист за изнасилването на 55-годишната жена във Варна. Той е оставил ДНК по тялото й, съобщава “24 часа”.

Бруталното престъпление бе извършено във вторник около 6:30 часа на варненската улица “Струга”, докато жертвата отивала на работа. Жената успяла да даде бегло описание на насилника.

Той вече е идентифициран, но не е задържан, защото се укрива. Изнасилвачът има няколко присъди, а според разследващите изнасилването е било планирано.

Мъжът издебнал жената да върви сама по ул. “Струга” и я нападнал в гръб. Замъкнал я в храстите и запушил устата ѝ, за да не вика, след което разкъсал дрехите ѝ. 55-годишната варненка се съпротивлявала, но ромът използвал сила. Въпреки това, докато се борила, жертвата успяла да види лицето на нападателя.

В медицинския документ от прегледа ѝ пише, че тя има охлузвания и кръвонасядания във влагалището. Кожата на гърба ѝ е издрана в областта на прешлените.

При освидетелстването на пострадалата медиците намерили епителни клетки, които подложили на изследване. Оказало се, че по тялото ѝ има и следи от У-хромозомата, която отговаря за мъжкия пол. Така полицаите бързо разбрали кой е изнасилвачът.

След като го заловят, ще се провери и дали по него има ДНК от жертвата. Издирването на рецидивиста продължава.

 

Може да харесате и