fbpx

Сексапилната синоптичка Натали Трифонова показа майка си (Снимка)

Красивата синоптичка Натали Трифонова е наследила привлекателния си вид от своята майка. Гонещата 50 години Иванина, която е майка на водещата на прогнозата за времето, изглежда като на 30 и човек трудно би казал, че русата синоптичка на bTV ѝ е дъщеря. Подобно на щерка си, младоликата зъболекарка е с много дълги крака и няма притеснения да носи минижуп, пише „Уикенд“.

Натали произхожда от великотърновска докторска фамилия. Баба ѝ Маргарита Ковачева е специалист по детски болести, а майка ѝ е проспериращ стоматолог със собствен зъболекарски кабинет. Синоптичката и родителката ѝ са като сестри, които се различават само по цвета на косите си. Двете често си правят компания по заведения, а преди дни пак прекараха заедно няколко часа и хапнаха в ресторант.

Във вторник по обяд дългогодишният партньор на Натали – Дуан Хасан, я качи в автомобила си, който беше паркиран пред сградата на телевизията. После лимузината потегли към квартал „Хиподрума“, където двойката е свила семейно гнездо. Оказа се обаче, че блондинката и гаджето ѝ не се прибират у дома. Колата спря пред бистро, намиращо се недалеч от жилището на госпожица Трифонова. На улицата беше младоликата майка Иванина, която чакаше с дъщеря ѝ да обядват. Когато Натали слезе от Mercedes-а и с майка ѝ се отправиха към заведението, Дуан направи обратен завой и пое към центъра на София. Младежът остави майка и дъщеря да прекарат известно време по женски, докато той вършеше личните си ангажименти.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x