fbpx

Разкриха измама със снимките „преди“ и „след“

25-годишната фитнес инструкторка Мел от Австралия публикува два много интересни кадъра в личния си блок. Те бяха на нейна клиентка и са по-популярни с името „преди” и „след”, именно заради тренировките през които момичето е преминало, за да постигне желаните резултати и оформяне на тялото.

Въпреки видимата промяна на момичето на двата кадъра – „преди” и „след”, потребители на мрежата разкриха страшната измама на Мел. След като прочетете следващите редове ще се замислите сериозно дали някога да повярвате на снимки от този вид по реклами на инструктори или продукти за отслабване.

Видимо от кадрите, на единия момичето има малко наднормено телосложение, паласките й висят над бельото и просто тялото й е малко по-едро от наложилия се стандарт. На следващия кадър обаче девойката е видимо отслабнала, стегнала се и вече гордо позира пред огледалото в по-уверена поза.

Е, оказва се, че разликата между двете снимки не е 15 месеца, а само 15 минути… Точно така! За да „загуби” тези излишни килограми, момичето просто сменя прическата си, слага си бикини в правилния размер, а не по-малки, които да я стягат, гълта горема си и придърпва паласките си назад към гърба чрез специална лепенка.

Пример номер 2

Разликата между тези снимки пък е не повече от 5 минутки. Момичето е избрало правилното осветление, което всъщност да разкрие недостатъците на фигурата й. Лошият подбор на бельо също спомага за този ефект. На снимката „след” видимо девойката изглежда по-добре, като повечето хора си мислят, че това е резултат от програма за отслабване. Уви, разликата е в снимките е едва 5 минути, за което признава самата позираща девойка.

Пример номер 3

Това е Дженифър – майка на три деа, която се „възстанови” след раждането. Всъщност благодарение на специален филтър много от излишните й килограми изчезнаха за снимката, но уви – само за нея.

Пример номер 4

Това е поредната девойка, която е „открила” бърз начин да отслабне…

Пример номер 5

Както виждате този мъж дори се е усмихнал, след като се е отървал от излишните килограми. За жалост е видимо, че багажът зад него си стои все по един и същи начин подреден. Голям гаф, а?

Пример номер 6

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x