fbpx

Ралица Паскалева се завръща в „Откраднат живот”

188

За радост на многобройните си фенове Ралица Паскалева се завръща триумфално в новия сезон на „Откраднат живот”, който стартира на 26 февруари от 20 ч. в ефира на Нова телевизия.

Красавицата, която роди първородното си дете през юли миналата година, е готова да съчетава майчинството с актьорската кариера, но само при условие че второто не е за сметка на първото.

„Аз си обичам работата, ще се завърна към нея, но на първо място е бебето. Дори да продължа, важен е графикът, ще продължа, но няма да е толкова често със снимките в сериала”, все пак уточнява чаровната актриса, която вече изглежда в повече от перфектна форма след раждането.

Освен Ралица Паскалева, която феновете на сериала очакват с нетърпение, към редиците на новата болница „Света Анастасия” ще се присъединят и две нови звезди – Гергана Стоянова и Иван Юруков.

„Имам шанса да играя в най-любовния сезон на „Откраднат живот”. Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и привидно всичко изглежда фантастично. В един момент нещо ще се случи, а какво е то – зрителите ще разберат в новите епизоди”, споделя Гергана, загатвайки, че от 26 февруари ще бъдат разбивани много сърца с истории за различните измерения на любовта. Актрисата е позната с емблематичния си глас в дублажа и озвучаването на десетки аудио книги за незрящи.

Другото ново попълнение – Иван Юруков пък, чийто фантастични имитации и гласов потенциал гледахме в миналия сезон на „Като две капки вода”, сега ще влезе в ролята на неврохирург в най-успешния български сериал.

Юруков споделя, че още в първия ден от снимките е участвал в операция с отваряне на череп.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори