fbpx

Преслава се изложи като кума

2 540

Певицата Преслава се оказа лош избор за кума на сватбата на Софи Маринова и Гринго, коментираха гостите на младоженците. Топ звездата на “Пайнер” беше като че ли по задължение на сватбата и това много й личеше и придаде горчив привкус на празненството.

През деня известанта кума не спря да пуска лайфове от взимането на булката до влизането в ресторанта. И оттам насетне певицата заспа. Всички колеги на Софи се изредиха да пеят и да придадат от своето настроение на гостите. Всички бяха изненадани, че кумата така и не стана да пее.

Глория, Тони Стораро, Константин, Бони, Роксана, Тони Дачева, Илиян и останалите изпълнители изпяха поне по една песен за младото семейство, докато Преслава предпочете да си почива на масата. ‘Може ли такова нещо, кумата да не изпее една песен”, възмушаваха се колегите.

Оказа се, че все пак Преслава е взела микрофона към 3,30 сутринта и от място е запяла известна турска песен. И с това е приключила поздравленията. Нито пък се раздаде на дансинга, както сме свикнали да я виждаме. Единствено стана да играе по време на даровете, които по стара българска традиция трябваше да откупи. През останалото време Преслава гледаше в една точка и от време на време се прозяваше и видимо нямаше търпение събитието да приключи.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...