fbpx

Предмети, които може да причинят рак

635

Моят дом не винаги е моята крепост, защото дори и в изолирана опаковка, нещо може да е опасно. Във вашия дом има предмети, които могат да причинят много вреда на вашето здраве.

Погледнете внимателно декора във вашата спалня! Това е мястото, където повечето жени предпочитат да държат ароматизирани свещи … Това е ужасна грешка, пише Здраве.то.

Предлагаме ви списък от 4 много опасни предмети, които могат да причинят много сериозни заболявания, по-специално – рак. Внимателно проучете този списък и изхвърлете тези неща!

Какво причинява рак?

Ароматизатори

В повечето ароматизатори съдържат канцерогени. Проучванията показват, че те могат да влошат белодробните заболявания, особено астмата. Сменете обичайните освежители за въздух с конвенционалните етерични масла. Те миришат не по-лошо!

Свещи

Проведено е проучване, което показва, че 40% от свещите съдържат опасно олово. Сменете парафиновите и восъчни свещи с естествен восък.

Художествени материали

Дори и в тези привидно безвредни неща могат да се задържат канцерогенни вещества. Например, постоянните маркери съдържат вещества, които причиняват алергии и рак.

Шампоани

Шампоаните не са включени на случаен принцип в този списък, тъй като повечето от тях съдържат токсични химикали. Ето защо е по-добре да ги замените със собствено производство на шампоан.

Защитете себе си и слушайте тези съвети. Въпреки че не можете да си купите здраве, винаги може да вземете предпазни мерки.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...