fbpx

Пореден съперник се отказа от бой с Кубрат Пулев

258

Вицепрезидентът на промоутърската агенция Top Rank Карл Морети потвърди, че следващият мач на претендента за световната титла Кубрат Пулев ще се състои на 23 март. Американският дебют на Кобрата със сигурност ще се проведе в Калифорния като вариантите за зала са два – The Hangar в Коста Меса или казиното Pechanga в Темесула.

Все обаче не е ясно, кой боксьор ще се изправи срещу Пулев. Първо се провалиха преговорите с Роберт Хелениус (28 победи, 17 с нокаут и 2 загуби), а в сряда сутринта същото се случи и с румънеца Богдан Дину (18 победи, 14 с нокаут и 1 загуба), който загуби от Джарел Милър през ноември.

Промоутърът на Дину Грег Коен сподели пред ESPN, че преговори е имало, но в крайна сметка не се е стигнало до споразумение и той е отхвърлил предложението на президента на Top Bank Боб Арум.

Пулев се присъедини към отбора на Top Rank през декември и това ще бъде неговият първи мач, организиран от мениджърската компания.

ESPN отбелязва, че след поражението от тогавашния световен шампион Владимир Кличко през 2014 година, Пулев е спечелил шест поредни битки.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...