Погребват Горан утре в 12 ч., баща му изпадна в нервна криза пред моргата

Прокуратурата не позволи да се вземе втора кръвна проба по частен път

Погребението на бившия бодигард и европейски шампион по борба Горан Горанов ще бъде утре в 12:00 ч. в Ритуалната зала на Гробищния парк в Бургас.

Това съобщиха от траурната агенция, която е поела ангажимент да организира всичко по полагането на тленните му останки в гроба безплатно.

За Горан са осигурени скъп бял ковчег, свещеник, определено е и място в гробищния парк. Трупът трябва да бъде облечен утре сутринта в моргата, оставен в ковчега и изпратен директно към Ритуалната зала.

“Така бяхме предвидили нещата, след като ни съобщиха от отделение “Съдебна медицина” в УМБАЛ-Бургас, че прокуратурата освобождава тялото и то може да бъде погребано. За съжаление обаче възникнаха някои пречки, които се опитваме мирно да разрешим”, каза представител на погребалната агенция пред репортер на Флагман.бг.

В момента бащата на Горан – Красимир Горанов пристигна пред моргата и съобщи, че няма да мръдне оттук, докато някой от присъстващите санитари не вземе кръв от сина му за анализ по частен път.

Той започна да крещи, че сам ще намери начин да закара тялото до дома им в гр. Черноморец, откъдето собственоръчно щял да вземе кръв, тъй като бил убеден, че синът му бил убит в затвора чрез предозиране с наркотици.

Тялото е дълбоко замразено и да се изтегли кръв е невъзможно.

“Опитват се да успокоят изпадналия в нервна криза баща пред отделението по съдебна медицина. Оттам се надяват, че ще успеят да го успокоят и да го отпратят”, казаха санитарите.

Източник: flagman.bg

Може да харесате и