fbpx

Подробности за зверското убийство в Бургас

2 795

71-годишната Яна е зверски убитата жена в бургаския квартал Сарафово. Извършител е нейният съпруг Манол, който шест пъти се е лекувал в Центъра за психично здраве, последно през 2016 г., съобщиха от полицията.

От там потвърдиха официално информацията, че след като нанесъл няколко удара с чук в главата на жена си, Манол сам се обадил в полицията и разказал какво е направил. Около 11,55 ч. той позвънил на тел.112, веднага към мястото потеглили полицейски патрули.

Кървавата драма е станала в семейната къща на Манол и Яна на ул.”Антон Иванов”2. По първоначална информация психично болният мъж се нахвърлил върху съпругата си без конкретна причина. Ударил я няколко пъти с чук в лавата, докато спре да мърда. До скоро Яна живеела в Германия, но се върнала преди няколко седмици, най-вероятно, за да гледа болния си мъж. Съседи на семейството са потресени от жестокото убийство.

Процесуално-следствените действие продължават, образувано е досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Бургас.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...