Пищен секс модел стана прототип на “сочно” Барби (СНИМКИ)

Пищният модел Ашли Греъм стана прототип за нова кукла Барби, съобщава Yahoo News. Манекенката с размери plus-size представила играчката на връчването на ежегодните награди “Жена на годината” на сп. Glamour.

29-годишната Греъм разказала, че лично следила за разработката на нейната външност – “Ашли Барби”, в частност за нея най-важно било, бедрата на куклата да бъдат обемни, както са и нейните.

“Нужно е да покажем на момичетата, че е нормално да няма процеп между бедрата”, обяснила Ашли и допълнила, че искала да снабди куклата и с целулит за правдоподобност, но производителите отговорили, че това технически е невъзможно. Куклата е направена с идентична дреха на Греъм.

1479307188-4

“Ние сме длъжни заедно да работим над това да променим глобално представата за красота. Радвам се, че производителите на Барби чувстват, че красотата на жените разширява границите си. Това ще бъде увековечено в пластиката”, казала в заявление Греъм.

Тя се счита за един от най-търсените модели plus-size и е активна в дейността си да накара жените да не се срамуват от тялото си. На страницата й в Instagram има над 2,7 милиона последователи.

1479307189-5

Може да харесате и