Пикантно разкритие! Майката на Миглена Ангелова палавница като нея

Миглена Ангелова е наследила буйния си характер и неспокоен дух от собствената си майка. Оказа се, че Тодорка Ангелова е имала не по-малко бурна младост от мадам „Искрено и лично”, твърди hotarena.net, без да се позовава на конкретни източници.

Майка и дъщеря никак не се разбират, но това не пречи да си приличат като близначки. Подобно на Миглена и Тодорка не пропускала възможност да мине през различни сърдечни драми и скандали.

Първия й съпруг и баща на водещата е треньорът по лека атлетика Георги Драганов. Той е наставлявал рекордьорката Анелия Нунева.

След като се развежда с майката на Миглена обаче, той е принуден да се откаже от дъщеря си. Ще—не ще, Данаилов се разписал, че няма никакви родителски претенции към дъщеря си.

По онова време майката на Миглена също така направила опит да се отрови от несподелена любов. И то заради известен русенски лекар.

Вторият съпруг на Дора Ангелова е покойник, казва се Милко Ангелов. Именно неговото име носи и дъщеря й от 8-годишна.

Но докато е с Милко, майка й продължава да върти забранена любов с Христо Тодоров—пазач на къщата им в Николово. Той пък заживява с нея, след като тя погребва втория си мъж.

И до днес те са напълно в час с безкрайните похождения на Миглена и са посрещали в дома си цялата върволица от съпрузи и любовници.

Селската къща дори е била скривалище за затворника Емил, с когото Миглена има гореща афера, но след това го натири. Гост на фамилията е бил и турчинът от Измир Орхан Беркер.

Но след като му би шута, той изкара по медиите скандални фотоси от интимния живот на двойката. Журналистката е водила там и другите си гаджета, само и само да дразни майка си.

Шушука се, че двете са скарани от години, тъй като не могат да се разберат за някакви наследствени ренти. Преди време едва не стигнали до съд заради имот, но после се разбрали.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via