fbpx

Пияна адвокатка наплю стюард в лицето и избухна с расистки реплики (Снимки)

928

Ирландска адвокатка наплю в лицето стюард на самполет и изрече расистки реплики, след като й бе отказан алкохол, докато лети в бизнес класа от Индия до Лондон. Това предаде в.”Мирър”.

Жената получила три бутилки вино със закуската “веднага след излитането”, но започнала да недоволства, когато й отказали повече.

Свидетелка разказа: „Тя стана от мястото си и започна да се кълне и да крещи. Тя крещеше, че е ш**** международен адвокат и каза на стюардите да изчезнат. След като обиди персонала и ги нарече ш****и индийски крадци, Бърнс влезе в тоалетната, за да запали цигара, три часа след излитането. Тогава тя получи устно предупреждение”.

Жената добавя: „Поведението й продължи. Тя получи писмено предупреждение от капитана. Това също не промени поведението й. Тя изкрещя, че ш******а “Еър Индия” е безполезна компания и добави: “Ще казвам това, което искам.”

“Нейната тирада продължи по-нататък, когато тя стана от мястото си и тръгна към зоната, където се сервира алкохол, за да поиска отново”, каза още свидетелката.

Смит изкрещяла: “Аз направих толкова много за вас, индийците и пакистанците, трябва да ми бъдете благодарни.”

В съда в Ъксбридж Симон се признала за виновна, че е била пияна в самолета. Очаква се да бъде произнесена нейната присъда.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...