Пет мъжки качества, които жените обожават

През последните години запознанството в интернет се превърна в един от най-популярните начини за намиране на потенциален партньор.

Оказва се обаче, че неуспешните търсачи на половинки в мрежата обикновено допускат грешки, когато се описват. От полза за тях може да бъде ново проучване, разкриващо вълшебните думички за привличане на дамско внимание, пише в. “Дейли стар”.

Допитването на сайта за запознанства показва, че мъжете, които използват пет определени думи, почти гарантирано си намират дами за среща. Вълшебните думички са “в добра физическа форма”, “схватлив”, “спонтанен”, “отзивчив” и “позитивен”.

Проучването е установило, че най-прекият път към спечелването на дамското внимание – в 96 процента от случаите, е профилът на мъжа да съдържа описанието “в добра физическа форма”.

Жените харесват представители на силния пол, които забелязват дребни неща, така че ако търсачът на половинка се описва като “схватлив” или “възприемчив”, вероятността да си намери дама за среща надхвърля 50 процента. Мъжете, определящи се като “спонтанни”, “отзивчиви” и “позитивни” или “оптимистично настроени”, също са с по-големи шансове да бъдат откроени от дамите сред мнозинството.

Препоръката на експертите към мъжете, които не отговарят на тези описания, е въпреки всичко да бъдат откровени, тъй като едно от най-отблъскващите за жените неща е неискреността, допълва БТА.

 

Може да харесате и