fbpx

Пазих девствеността си до брака, а сега само стрес и тревоги!

3 613

Това е изповед на жена, която е била невинна до брака си.

Расла в религиозно семейство, а родителите винаги ѝ говорили, че девствеността е нещо скъпоценно, което има.

Нейната майка ѝ говорила да пази девствеността си на всяка цена, защото няма да ги посрами от това да влезе в брак с опетнена девственост.

Момичето слушало родителите си безпрекословно.

На 16 години родителите ѝ дали пръстен за честност. Когато учила се заклела, че няма да се целува с момчетата.

С бъдещия съпруг излизала една година, а след това решили да се сгодят. След няколко месеца се оженили. За първи път се целунали пред олтара. Винаги чудели, как може да се омъжат така, без да знае, дали си подхождат в секса. Нея не я интересували тези и останалите неща, предполагала, че това само по себе си идва в брака.

Медения месец бил изключително болезнен. Когато се върнали тя разбрала, че има вагиноза, поради което сексът е изключително болезнен, дори невъзможен. Последвали тъмни месеци от живота ѝ.

След много прегледи и психотерапия, разбрала, че подсъзнателно била убедена, че сексът е нещо лошо, а вагинозата може да възникне и от твърде строги родители.

Станах бясна и гневна на всички, на съпруга, на семейството, приятели и преди всичко на Бога. Толкова се опитах да направя всичко според правилата, а сега вместо награда имам самострес и тревоги. Когато започнах да говоря открито за проблема, много жени от моята църква ми казаха, че са минавали през същото“ говори злополучната жена.

Днес тя съветва всички млади да не се страхуват и да не живеят по правила, а и на това, че правенето на любов е най-прекрасното преживяване, ако самите го направят такова.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори