Папарашко видео! Митко Динев супер фен на Емануела! Счупи се да танцува на хита й „Не ме заслужаваш“ + убийствения коментар на звездата за бившия й (Ексклузивни кадри)

Фолк звездата Емануела сподели папарашко видео на страницата си във фейсбук, от което личи, че кръвта на бившия й Димитър Динев още кипва щом чуе песните й

Динев танцува, пее , пие и се забавлява на макс под звуците на дуетното парче на Емануела и Коцето „Не ме заслужаваш“в столичен клуб.

„Нито една уважаваща себе си жена не би била с такъв „мъж“, затова ще се задоволява с такива на поръчка“, е бил коментарът на Емануела пред близки.

Емануела, която е известна с острия си език и чувство за хумор лаконично и иронично коментира клипа: “Бившият танцува, пее…. Фен ми е още”.

За отрицателно време видеото събра над 20 000 лайка, а коментарите на феновете на певицата не закъсняха. Някой от тях доста крайни:

„Скъпа Емануела, мачкай го за да те уважава! Такъв простак и некадърник като него, дето ближе дупето на мама и тате, и чака с приведена глава да му дават месечното /седмично подаяние – НЯМА МЯСТО ПРИ теб! Ти мило момиче си много кадърно, оправно и ще си отгледаш детето и сама! Такава отрепка като него не може да бъде баща, все пак ти не си се намерила на улицата – нали! Смело , напред и само нагоре!“

„ На този няма ли да му дойде акъла вече и да поеме отговорност прекратявайки тези безсмислени пиянски нощи с всевъзможни пачаври като танцьорката мис пиги Мартина и всякакви там гадини смучещи парите на баща му а той се мисли за тарикат и вечен ерген! Баща му е пълен боклук, че не го е възпитал. Семейство с пари без ценностна система не е семейство!!!!!!!“

„Мизерник, Това му е останало!“

„И си е избрал точната песен.“

„ХахаххахаМн яко!!“

„Ее,смаза го,евала“.

Източник: ХотАрена

Може да харесате и