fbpx

Палаво маймунче разголи гърдите на туристка(Видео)

1 314

Комичната случка се разиграла в център за отглеждане на макаци в Тайланд.

Американска туристка изпадна в неловка и същевременно доста комична ситуация заради малка палава маймунка, която се опита да съблече блузата ѝ.

Британи Бауман, от Лос Анджелис, била на посещение в център за маймуни в Чианг Май, Тайланд, когато към нея се приближило бебе макак, водено на каишка.

Младата жена позволила на маймунчето да се изкачи по крака ѝ, но то вместо да стигне до рамото ѝ, с едно ловко движението сграбчило ръба на деколтето ѝ и я задърпало надолу.

За щастие Бретан успяла да реагира бързо и дръпнала блузата си нагоре, преди гърдите ѝ да бъдат изложени изцяло на показ.

„Това накара всички да се смеят истерично, почти до сълзи“, разказа девойката, която споделя, че се уплашила и дори не подозирала, че маймунчето ще се опита да я съблече.

Тя толкова се шокирала от случката, че първоначалният ѝ писък преминал в нервен смях и гръмко кикотене, докато здраво държала блузата си и я намествала, за да прикрие разголените си гърди.

„Собствениците заявиха, че сигурно е търсила кърма. Това беше толкова случайно и неочаквано, че просто се радвам, че го хванахме на камерата“, разказва младата американка след преживяното приключение.

Видео:

 
Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори