Безпристрастни! Стилни! Европейски!

Палавата майка от Плевен с нова порция еротика (Видео)

Маги, момичето от Плевен, което преди време взриви социалните мрежи с изключително провокативните си клипчета, е отново готова да скандализира интернет потребителите.

Припомняме ви, че майката стана истинска сензация с клип, в който се вижда как мастурбира на сълбите на входа на блок.

Последва поредица от скандалини клипчета, качени в световни сайтове за видеообмен, на някои от които се чува бебешки плач, в други секси мамчето освен пръсти използва и играчки за да се задоволи.

Стана ясно, че Маги е работила пред онлайн камера в сайт за възрастни, за да припечелва пари и да издържа себе си и детето си. Клиповете са направени преди време и не са били предназначени за широка аудитория.

Сега обаче очевидно те са изтрити от всички сайтове, вероятно тя сама ги е изтрила, след хилядите обиди и атаки по неин адрес…

Според едни действията на момичето са оправдани, щом е в името на детето, но според други няма значение каква е целта на клиповете, щом те са с порнографско съдържание.

В новото клипче, което пристигна в редакцията на Novinite.eu сексапилната брюнетка танцува загадъчен еротичен танц на фона на бавна музика. Формите й само се загатват от докосването на тънка дантелена завеса.

 
Може да харесате и