fbpx

Отново агресия на пътя: Мъж удари жена след забележка

309

„Искам да намеря свидетели, които да ми помогнат, като дадат показания в полицията.“ заяви жената.

Жена била нападната от мъж, който я засякъл на пътя. Сега тя търси справедливост и свидетели на случката, които да й помогнат, съобщава NOVA. Инцидентът станал на пряка на столичния булевард „Г. М. Димитров”. Нападателят е на 59 години и няма криминални регистрации. Извикан е на разпит.

Жената моли за съдействие през социалните мрежи и търси две момчета, които й се притекли на помощ.

Нели разказа, че минавайки по ежедневния си маршрут, шофьор, който бил в нарушение,впоследствие я е принудил да спре, за да се саморазправи с нея.

В мига, в който двата автомобила спрели, той се приближил към нея с думите „Какво искаш ти, каква си ти, защо свиркаш“. Тя му обяснила за нарушението, той вдигнал ръка и я зашлевил по лицето, като разкървавил устата й. „Слава богу, не успя да я разбие сериозно, разминах се повече с уплаха“, казва Нели.

Тя излязла и се развикала. Мъжът имал намерение просто да продължи по пътя си. Жената обаче карала след него и свиркала, за да го накара да спре. Междувременно  си направила снимка и звъннала на 112, за да дойде полиция.  В крайна сметка станало така, че спрели да изчакат служителите на реда.

Полицията дошла. Нападателят казал, че нищо не й е направил, не я бил удрял, а сама си прехапала устата. „Дори полицаят се зачуди как аз съм се подула така и разкървавила. Той няколко пъти и пред полицаите ме заплаши, че ще си платя за това. Веднага си извадих медицинско. Искам да го съдя, но не искам обезщетение, а да разбере този човек, че не може така да решава проблемите си и всичко да остава безнаказано“, казва Нели.

„Искам да намеря свидетели, които да ми помогнат, като дадат показания в полицията. Господинът трябва да си вземе поука, така проблемите на пътя няма да се решат“, категорична е пострадалата.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори