От цялата си душа благодаря на лекаря, който ме спаси

Благодарствено писмо

Пиша тези редове, за да изразя огромната си благодарност към всички специалисти, които ме лекуваха в отделението по Гинекология към УМБАЛ – Русе през м. Март 2017 г.

Съдбата ме срещна и с друго болнично заведение, но единствено тук почувствах, че въпреки безпомощното си състояние болният остава личност, обградена от съчувствие и милост.

От цялата си душа благодаря на лекуващия лекар Д-р Хубчев началник на отделение Гинекология, който извърши моята операция, спасявайки ме от безпомощното състояние в което бях изпаднала, и който преди това намери време да ми обясни проблема и да ме успокои.

Благодаря му за професионализма и доброто отношение.

И понеже знам, че всяка успешна операция е успех на целия екип, бих искала да кажа още: Прекланям се пред професионализма и човещината, проявени от лекари, сестрите от реанимация, които дават всичко от себе си, за да ти помогнат да преодолееш най-тежките часове след операцията; сестрите от отделението, санитарките – с други думи целия колектив!

За мен – те пълнят със съдържание значението на думата „Истински лекар”. На Д-р Хубчев и на неговите колеги – от сърце и душа – благодаря!

В заключение искам да кажа, че УМБАЛ – Русе ОАГ Структура Гинекология,  може да се гордее с високия професионализъм и всеотдайност на своите лекари, анестезиолози, акушерки и санитарки, за положените грижи, сърдечност и доброта !

С уважение и признателност към целия екип:

Силва Атанасова

Може да харесате и