fbpx

Огромна драма в "Като две капки вода"

3 692

"Като две капки вода" се радва на значителен зрителски интерес, а изненадите в шоуто са много. Първоначалните очаквания на феновете на предаването се разбиха като кораб в айсберг. Оказа се, че сочените за сигурни фаворите се изложиха, а други, от които изобщо не очаквахме, се справят все по-убедително.

Тази година продуцентите заложиха на изцяло професионални певци в подбора на участници. Изключение прави писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, който от известно време се мъчи да пробие и на музикалната сцена. Уви, в шоуто се излага и е в дъното на класирането, което го озлобило към колегите.

Огромна драма в "Като две капки вода"

Още по време на участието си във "ВИП Брадър" той сподели, че има голямо желание да участва в имитаторското шоу. Наши източници издадоха, че напористият младеж е опитвал всякакви начини да се добере до мечтания договор в най-позитивното шоу у нас. На предварителните разговори Папи се изхърлил малко в повече и успял да убеди всички, че е най-подходящият участник за "Капките".

Още с обявяването на участниците феновете изразиха мнение, че Папи Ханс е с най-сериозни шансове за победа и ще разбие на пух и прах всичките си колеги от музикалната гилдия. Още с първия си образ, този на Миро, се надъхал сериозно, че няма равен. По време на първия лайф обаче го видяхме да се излага по брутален начин, а журито не спира да реже крилата на безграничното му самочувствие.

Огромна драма в "Като две капки вода"

Това ужасно много депресирало писателя, който до този момент се мислел за велик имитатор. Папи не може да си намери място, че е в дъното на класирането и че след всеки образ нещата стават все по-зле и минават в графа "пародия". А Папи е участникът, който най-много репетира и влага най-много усилия за крайния резултат.

Музикалният и актьорският му талант обаче отстъстват и това ясно личи при участието му в най-гледаното тв шоу. Започва да губи и от почитателите си, които са крайно разочарование, че толкова време са били заблуждавани, че той е певец.

Огромна драма в "Като две капки вода"

Изненадата в шоуто е Мария Илиева, която излезе от собствената си кожа и с всеки образ успява да разчувства и преобърне представата за себе си. Тита и Стефан Илчев са другите участници, на които имитациите са им в кръвта и определено заслужават да бъдат на тази сцена. На Дичо му е ужасно трудно да избяга от себе си и при всеки образ си личи неговата неподражаема бленда. Актьорската игра също не му се получава особено добре.

Мария Илиева е сочена за сугурен победител в шоуто. Тя спечели симпатиите на зрителите с блестящото превъплъщение на Софи Маринова и една от нейните емблематични песни от близкото минало.

Източник: show.blitz.bg

Още статии в тази категория