Няколко неща, които не бива да се казват на една жена

Дами, за да не се чудят половинките ви “какво толкова са казали и къде са сгафили този път”, им предоставете този наръчник за оцеляване.

Другари, не се заблуждавайте, тя не държи особено да чуе вашата гледна точка по даден въпрос, а по-скоро иска някой да изслуша нейната внимателно.

Бъдете изключително внимателни какво казвате на една жена, защото стъпите ли на криво, тя емоционално си запушва ушите и чува само това, което не й е харесало. Нещо като със засекретените доклади на ЦРУ, които сте виждали по филмите. Бял лист с текст, огромна част от който е цензуриран с дебели черни ленти. Няма значение как ще опитате да замажете положението. В протокола си остава само лошото. Не допускайте следните грешки.

“Аз ще правя еди-какво си с еди-кого си, на теб няма да ти хареса.”

Най-аматьорската грешка на света. Никога не казвай на жена какво ще й хареса или не. Независимо дали отивате на к*рви, при любовницата или на стриптийз бар, трябва да я поканите! Тя трябва да ви каже, че не иска. Не вие на нея.

“На майка ми сърмите са по-хубави.”

Във вечната битка между свекърва и снаха, е необходимо да сте пожарогасител, а не масло в огъня. Всяко сравнение на едната с другата… нека просто кажем, че ще ви излезе през носа. “

*име на жена* е хубава.”

Не, брато, според теб е дебела, грозна, криви са й краката, мирише й устата, облича се ужасно и е много глупава. Колкото и да ви подканват да признаете, че е хубава, не го правете! Това е капан! Дори 1000 пъти в последната седмица да сте казали на половинката си, че е най-красивата жена на света, ако потвърдите, че някоя друга не е лоша, си забивате автогол със задна ножица от центъра.

“Нищо ли не тренираш?”

Демек, изглеждаш ми дебела и запусната нещо, защо не хванеш да се стегнеш малко? В случай, че искате да започне да се грижи по-добре за тялото си, я подканете с пример. Почнете вие да ходите на фитнес. Не е редно да искате от нея перфектно тяло, ако коремът ви върви пред вас.

 

Може да харесате и