fbpx

Няколко идеи за пролетни прически

320

Пролетния сезон е един от най-чаканите и харесваните, защото можем да прекарваме повече време навън с приятели, да се разхождаме дълго и да правим всякакви експерименти в визията си.

Предлагаме ви няколко идеи за пролетни прически, които ще направят стила ви по-различен и нестандартен.

Зелени кърдици

Ако сте фен на зеления цвят, тази пролет може да го изпробвате и върху косата си. В случай,че се притеснявате как ще бъдете възприети и не сте убедени дали ще ви отива, боядисайте се с балсам или шампоан оцветител, който се отмива доста бързо.

Можете да подкъсите косата си до раменете и да я накъдрите съвсем лесно с помощта на плитки или маша. Избора не зелени нюанси е разнообразен. Дали ще се спрете на отровно зелено, много тъмно или със сини оттенъци, избора е ваш.

Пастелна красота

Пастелните цветове превзеха сърцата на дамите още преди няколко години. Ако все още не се дръзнали да ги включите в прическата си, сега е момента.

Може да боядисате цялата си коса, само бритона или да си направите прословутото омбре като комбинирате няколко цвята, които да се съчетават добре. Пастелните цветове отиват много на дълги и прави коси, които може да сплетете на плитка или да си направите небрежен кок, който да украсите с панделка.

Лилави и цикламени тонове

Тези два цвята имат най-различни нюанси и вариации и са отличен избор както за кичури, така и за омбре. Отиват на почти всякакви типове кожа, като ефекта им е невероятен върху бледо лице и сини/сиви или зелени очи. Цветовете подхождат на всякакви прически, като най-много привличат вниманието върху асиметрични и други нестандартни прически.

Ако сте решили да експериментирате с лилаво и цикламено в косата си, се въздържайте от боядисване на веждите в подобен цвят, тъй като ще изглеждате твърде неестествено.

Автор: Линда Николова

 

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...