fbpx

Новини за жестокото убийство на 64-годишната Розалина!

1 701

64-годишната Розалина Цанкова, която беше намерена мъртва в дома си в столичния квартал Дианабад късно във вторник, най-вероятно е станала жертва на семеен скандал.

От полицията обявиха, че има задържан за убийството. Според съседите най-вероятно това е нейният син.

Криминалистите смятат, че убийството е станало още в неделя. Розалина е работила в кухнята на столичен хотел и след като не е отишла на работа два дни, нейните колеги са дошли да я търсят.

Според съседите на жената синът й живеел в апартамента, но понякога преспивал другаде и не се прибирал. Двамата често влизали в разправии, най-вече заради пиянството на мъжа. Често се случвало почерпеният син да се заключва в жилището и да не пуска майка си да влезе, когато тя се прибирала от работа.

Налагало се Розалина да търси подслон при комшиите, а един от тях дори два пъти разбивал вратата, за да може тя да влезе в дома си.

Самата Розалина била е добри отношения с всички в блока. Не се е оплаквала да е бита от сина си, а и не се е появявала с видими белези.

Смъртта е настъпила в резултат на травматична кръвозагуба. На жената са били нанесени множество прободни рани в областта на гърдния кош и корема.

„Установено е, че са нанесени около 15 прободно порезни рани в областта на гръдния кош и корема. Има такива рани и по лицето и защитни по ръцете. Това, което сме установили към настоящия момент е, че деянието е извършено след употреба на алкохол от страна на обвиняемия и възникнал конфликт точно по повод употребата на алкохол. Лицето е задържано, обвиняемият е задържан с мярка задържане под стража до 72 часа и в утрешния ден ще бъде изправен пред СГС с искане от страна на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение, а именно задържане под стража“, каза още градският прокурор на София.

Убиецът е бил задържан в хотел в София на 12 март. Има данни че е водил скитнически начин на живот. По думите на прокурор Русинова задържаният е на 42 години, който има криминални регистрации, но не е осъждан.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори