fbpx

Нова функция в Messenger

Софтуерните инженери на Facebook подготвят интерeсно нововъведение в мобилното приложение, което ще улесни значително комуникацията в груповите чатове.

Новата версия на Messenger ще ни позволи да отговаряме на конкретни съобщения на участници в разговора, вместо на последното, което е публикувано в чата. По този начин ще може по-бързо да отговаряте на различните хора в груповия разговор и едновременно да поддържате няколко дискусии във Facebook Messenger, пише Digital.bg.

Предстоящата актуализация ще предложи функция, с която продължителното натискане върху съобщението, на което искаме да отговорим стартира „Reply“ бутон. Това ще е възможно за снимки, видео клипове, GIF файлове и другото мултимедийно съдържание, което споделяме в груповите чатове. Вашият отговор няма да пречи да се показват съобщенията на останалите участници в разговора, като оригиналния пост също ще продължи да бъде видим в чата, съобщава VentureBeat.

Новата функционалност е разработена да улесни максимално общуването в груповите разговори, но ще е достъпна и за чатовете, в които участват само двама души. Facebook вече разпространяват актуализацията и вероятно до броени дни ще е налична за всички регистрирани профили.

На пръв поглед тази функция не звучи като сериозен ъпгрейд, но със сигурност ще се хареса на потребителите, които често комуникират с много хора във Facebook Messenger от своите устройства.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x