Нина Добрев: Ям много, а отслабвам

Музиката дава стимул на актрисата да не се откаже посредата на тренировките си

Каква е тайната на Нина Добрев за перфектна фигура? Специална диета може би или стриктно следене на калориите? А може би актрисата се съсипва от тежки и натоварващи тренировки? Всъщност, канадката с български корени признава пред shape.com, че успешната ѝ кариера в Холивуд в никакъв случай не се дължи на тежки тренировки:

“Всъщност в миналото не тренирах много за сила – правех предимно йога и бягах. Тренировките с тежести и тренировъчните режими бяха нови за мен и сега разбирам как работи всичко. В момента ям много повече, отколкото преди. Чувствам се по-слаба и по-силна.”

“Преди се хранех обилно 3 пъти на ден, след което не можех да помръдна. Чувствах се толкова подута и уморена. Сега ям почти през целия ден, но с определен размер на порциите. В момента това е важно за мен. Ям повече като цяло, но разпределено. Опитвам се да приемам размера на моя палец в мазнини, размера на моята длан в протеини и неограничено количество зеленчуци. Искаше ми се да знаех това в училище”, разказва още Нина Добрев.

Тя разкри, че слушането на ритмична музика ѝ дава голям стимул да издържи тренировките докрай. Променяйки тялото си чрез този режим, Нина е станала и много по-уверена в силите си и вече не я вълнуват дребните проблеми.

Може да харесате и