fbpx

Никога не спете с този, като когото не искате да бъдете.

1 531

Свързано изображение

Обърнете внимание с кого споделяте енергията си по време на интимна връзка.
Интимните отношения на физическо ниво също способстват за преплитане на Вашата енергия с енергията на другия човек.

Тези мощни свързвания, независимо от това колко незначителни считате, че са, създават дебри на енергиен боклук, особено у хората, които не се занимават с практики за различни видове на прочистване – физическа, емоционална или друга.

Колкото по-тясно си взаимодействате с някого,
толкова повече вашата аура се преплита с тази партньора.

Представете си да споделяте аурата си човек, който спи с няколко души и влачи върху себе си тези многочислени енергии?

Това, което едни не могат да разберат, други могат да почувстват.

”Мръсната» енергия може да отблъсква положителната енергия и да привлича отрицателната във Вашия живот.

Никога не спете с този, като когото не искате да бъдете.

Първо, трябва да разберем какво е това „аура”.

Аурата е биологичното енергийно поле на човек. За никого не е тайна, че всичко в нашия свят се състои от информации, в това число и материята.

Какво означава това? Информацията представлява различни видове вибрации, които съществуват във всичко и имат различна честота.

Ако разгледаме строежа на тялото и разделим цялата материя на най-мъничките частици, ние ще получим атоми, а след това и суб атоми, които са много малки частици, със своя вибрация. Тези мънички частици, като се групират заедно, създават по плътно вибрационно поле, което е „Аура”.

Честотата на вибрациите на клетките и атомите на живия организъма зависи от множество фактори — настроение, емоционално състояние, биохимичен състав на организма, хранене, количество сексуална енергия, и всевъзможни други показатели, в т.ч. от скоростта на кръвоносния поток в зависимост от физическите упражнения, които ние изпълняваме.

Така или иначе, у някои хора Аурата е по-плътна, у други по-тънка, при трети тя е наранена по различни причини, напр. невротични заболявания, неограничено приемане на средства за интоксикация, небалансирано хранене и др.

Ако се опитаме да видим вълните wi-fi или радиовълните, няма да успеем, същото е и с биополето на човек, но не е тайна, че ние със сигурност можем да почувстваме това поле.

Ако правите секс с положителен, любящ партньор това повдига настроението Ви- положителната енергия е поглъща и Ви възвишава.

Ако правите секс с отрицателни, песимистични, депресивни хора – тази енергия ще разрушава и ще прави живота Ви непоносим от ден на ден.

Имайте предвид, че ако човек спи с различни хора, то произтича обмен на енергии. Например, ако Вие имате физически полов контакт с женен мъж или с омъжена жена, то с Вашата енергия ще се храни цялото негово(нейно) семейство.

Така че, следващия път, когато решите да скочите с някого в леглото, имайте предвид, че ако те не изчистват редовно тяхната енергия, Вие ще получавате интимни отношения с тези, с които тези хора са били близки.

Поради натрупването на нежелателни енергии в ежедневния живот, редовното изчистване на аурата ще Ви помогне да поддържате своите здраве и благополучие.

Това е както с личната хигиена. Ако не се миете, тялото Ви ще става по-мръсно и по-мръсно. Постепенно миризмата ще стане непоносима. В края на краищата, Вашето тяло ще стане хранителна среда за болести и бактерии. Ако не изчиствате аурата си, Вашата енергия ще стане мръсна. Ще станете неприятни за другите, независимо, че те няма да могат да разберат съзнателно „защо”. Вашата енергия ще започне да бъде привлекателна за по-ниски вибрации, които също така са вредни за Вас и за другите.

Знаете, че това не е ново откритие. Християните често наричат тази връзка „Душа на връзките”.Също така, това на широко се обсъжда при изучаването на тантрическия секс.

Тантра е древна езотерична практика, която не касае единствено секса, но и пълноценните отношения между двамата партньори. Тя датира от времето преди индуизма и будизма и все още съществува в Индия и Тибет. Западът също е заимствал от тантрическите сексуални техники, поради стремежа на хората да постигнат сексуално удовлетворение. Изучавайки Тантра, вие ще живеете живота си пълноценно.

 Започнете процеса на бавно изграждане на сексуална енергия или с други думи – тантра

Седнете в близост един до друг. Гледайте в очите на партньора си дълго време – очите са прозорец към душата. Дори да се чувствате малко неудобно в началото, не се отказвайте. Резултатите идват с практиката. Няма стандартно време – всичко зависи от вас. След като започнете да се чувствате напълно удобно, гледайки се в очите, значи връзката е установена. Именно това е целта. Продължавайте да поддържате контакт с очи.

 

  • Дишайте заедно. Забавете дъха си и синхронизирайте вдишванията и издишванията си със своя любим. Продължавайте да се гледате в очите. Ако желаете, може да поставите ръка върху гърдите на партньора си и да усетите ударите на неговото сърце.
  • След като сте се свързали изцяло с едновременно дишане и зрителен контакт, може да започнете да говорите. Споделете нещо като: „Обичам ….в теб” или „Чувствам удоволствие, когато….”. Важното е да бъдете абсолютно честни в нещата, които казвате. Редувайте се с нещата, които споделяте.
  • Много леко и бавно движете пръстите си върху някои части от тялото на половинката ви. По този начин трябва да стимулирате усещанията му. Съсредоточете се около ерогенните зони като гърдите или пениса. Прегърнете се.
  • Започнете да се целувате, но не бързайте. Усетете докосването на допрените устни едни до други, усетете дъха на партньора си. Нека целувките ви бъдат бавни и чувствени.
  • Направете си масажи един на друг. Започнете с частите на тялото, които не саерогенни, а след това продължете и с тях. Може да масажирате само с ръце, но може да включите и докосване с парче плат, пера или восък. Тантра масажът не е за сексуална стимулация, така че не се опитвайте да накарате партньора си да получи оргазъм.
  • Последната стъпка е сексът. Друга възможност е да сложите край на практиката и просто да лежите заедно в спокойно, блажено състояние. Ако все пак решите да преминете към секса, той трябва да бъде бавен, както и трябва да избирате пози, които позволяват поддържането на зрителен контакт. Отдайте се на всеки миг и търпеливо позволете на енергията да ви завладее. Времето е без значение – то зависи изцяло от вашето желание

 

Няколко начина за изчистване на Вашето Биополе

Къпане с английска сол

Водата помага да се измие мръсотията и физически, и енергийно. Добавянето на английска сол във ваната стимулира потока на Вашата собствена енергия и извежда незначителна част от психичния боклук от Вашата аура.

Плуване

Потапянето Ви във водата помага да изчистите аурата си. Особено полезно е плуването в океана, т.к. океанските соли и минерали помагат да изчистите тялото и аурата си, както и хармонизират вибрацията на Вашето биополе с вибрацията на планетата и земята. Същият ефект има и къпането в извори и „свещени” източници. Водата, която претърпява естествен пречиствателен процес с помощта на земята или скалите, притежава изчистващата вибрация на земята. Доколкото нашето тяло се състои от 90% вода, нашето биологическо поле е много чувствително към вибрациите на водата.

Слънчева светлина

Нежното въздействие на слънчевата светлина стимулират потока на Вашата собствена енергия. Някои ниски вибрации не могат да съществуват под въздействието на ярката светлина.

Медитация

Даже основните, базови медитации ще Ви помогнат да се разхлабите и да „отпуснете” ситуацията. Медитацията работи непосредствено с изпускането на нежелателните енергии чрез заземяване, изчистване на аурата, енергийните канали и чакрите.

Медитацията е един от най-мощните методи за изчистване и грижа за Вашето енергийно биополе.

Почувствайте своите Емоции

Когато Вашата емоционална енергия е блокирана, тя създава затлачване и застой в цялата Ви енергийна система.Това способства за застоя на нежелателна енергия във Вашия организъм. Когато си позволите да почувствате скритите емоции Вие освобождавате различни енергии. Това създава движение на потока и Ви поддържа при изчистването от психическия боклук.

Вятър

Ако стоите открито при силен вятър Вие може да се избавите от нежелателни енергии. Например, морският бриз съдържа влага, соли и минерали. Океанските ветрове са особено полезни за изчистване на аурата.

Прекарвайте голямо време сред природата

Чрез работа в градината и разходки сред природата Вие влизате в непосредствен контакт със земята. Това ще Ви помогне да се заземите и да отпуснете нежелателните енергии от Вашата система.

Съзидателност

Създаването на нещо, от което Вие сте във възторг, Ви дава висок енергиен заряд. Тези изблици на творческа енергия стимулират потока на Вашата собствена енергия и Ви поддържат при освобождаването от блокировка и нежелателни енергии.

Обогатете информацията си, харесайте, ако сте научили нещо ново и споделете с тези, за чието здраве милеете. 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...