fbpx

НЕОБЯСНИМО: Многодетна майка скочи от автомобила си в движение и загина

Майка на 5 деца не издържала тормоза от агресивния си съпруг

Многодетна майка скочи от автомобила си в движение и загина

Майка на 5 деца загина, след като скочи от автомобила си в движение. Бриан Кинг Мюлер на 33 години се возела на седалката до шофьорското място. Съпругът й Майкъл Мюлер бил зад волана, когато по думите му тя изневиделица отворила вратата и се хвърлила от колата.

Травмата в областта на главата била несъвместима с живота, обясняват лекарите от Спешна помощ, които първо се притекли на помощ. Оказва се, че Бриан най-вероятно е била провокирана от Майкъл, който вече няколко пъти бил проверяван от полицията заради сигнали за домашно насилие.

Двамата се обичали, но често се карали. Роднини и приятели на многодетната майка обаче изцяло винят съпруга й за нелепата й смърт.

„Той я съсипа тотално – от силна и волева жена, тя стана човек, който счита себе си за „отвратителен“. разказва Саманта – най-добрата приятелка на починалата. Бриан често споделяла пред близките си, че се страхува за живота си.

„Много пъти ни казваше „Аз ще умра…! Той ще ме нарани“, признават днес приятелките й, които не успели да я откъснат от агресивния съпруг.

Полицията разследва случая и причините за смъртта на Бриан като „съмнителни“. Най-вероятно жената е търпяла тормоза в името на децата си. Дали Майкъл я е блъснал или Бриан сама е посегнала на живота си, предстои да стане ясне от разследването по случая.

Източник: http://kanal3.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x