Наско и Илиана Раеви показаха внучката

Бабата сияе край своята кралица след погачата с феите орисници.

В семейството на Илияна Раева и Наско Сираков спазиха старата българска традиция – погача на 40-ия ден от появата на бял свят на новороденото. На 27 октомври Виолета Сиракова подари на родителите си първата им внучка и званията баба и дядо.

А 40 дни след раждането на малката Илиана и ритуала в църквата бе и празненството – след погачата вече всички могат да виждат бебето, а майката да го извежда сред хората. По традиция сред първите са най-близките до семейството жени.

Веднага след като поверието “разреши”, възторжената баба Илияна разпространи и снимки на тримата най-щастливи мъже, които са до малката Илиана още от първия ѝ ден – дядовците Наско и Асен и гордият татко Георги.

В женското царство, оцветено в бяло и розово, каквото представляваше погачата на Илиана, сред феите орисници бяха настоящата треньорка на ансамбъла по художествена гимнастика Ина Ананиева и на предишния, спечелил бронзов медал от олимпийски игри – в Атина през 2004 г., Татяна Стоянова.

Три поколения от женското царство във фамилия Сиракови – Илияна с дъщерите си Виолета и Славея и малката Илиана пред тях.

Няколко дни след погачата Илияна Раева се похвали и пред света със снимките от щастливото семейно събитие. Тя обърна специално внимание на кадрите на малката им принцеса с другата баба Евгения, с леля Славея и, естествено – с мама Виолета.

“40 дни на нашата принцеса Илиана. Благодаря на всички прекрасни феи орисници”, написа към албума Виолета.

“40 дни щастие с моята малка кралица”, добави към снимките Илияна Раева.

Източник: http://www.168chasa.bg/
Може да харесате и