fbpx

Автобусът пада в бездна в южната част на Перу(Видео)

191

Инцидентът се е осъществила тази сутрин в км 780 на автомагистрала Panamericana Sur близо до мост Ocoña в град Camana Арекипа.

Най-малко 43 души са загинали и 24 са били ранени, след като пътнически автобус преобърнал и паднал в пропаст в района Арекипа в южната част на dePerú, предаде Асошиейтед прес.

Ранените бяха транспортирани с военни хеликоптери до близки болници.

Последният доклад от Националния институт по Гражданска защита (INDECI) заяви, че „до този момент са възстановени 43 тела, които ще бъдат прехвърлени към моргата в Арекипа за поръчки право и са евакуирани 24 ранени в болница Honorio Делгадо болница Гойенех, от Арекипа.

Местните медии обаче посочват, че смъртните случаи са 44 или 45, въпреки че последните данни все още не са потвърдени от властите.
В Indeci добави, че спасителните групи „продължават да се направи преглед на района да се произнесе по намирането на някакъв друг починал“ и че членовете на Министерството на Арекипа Трафик Злополука изследвания изпълняват „на съответните производства за разследване“ на случая.През януари 52 души бяха убити в най-тежката катастрофа в страната за последните 40 години.

Видео:

 
Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори