Най-готините цитати от култовия сериал “Сексът и градът”

“Сексът и градът” е сериалът, любим на много поколения. Той се гледа от жени на всякакви възрасти, защото показва проблемите, през които всички сме преминали, преминаваме или ще преминем.

В този култов сериал се говори за любов, секс, приятелство, откриване на себе. Силната връзка между Кари, Саманта, Миранда и Шарлот учи на много, а тези забавни дами имат едни от най-запомнящите се реплики в историята на телевизията.

1.”В живота на неомъжената жена има три важни първи неща -първият път, когато правиш секс, първият добър секс и първото посещение в апартамента на мъжа, с когото ходиш.”

2.”В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти… И ако си голям късметлия… са на един полет разстояние.”

3.”Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.”

4.”Единственото нещо, което съм правила в кухнята, е безпорядък. И няколко малки пожара.”

5.”Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.”

6.”Може би мъжете са дрога. Понякога те карат да се чувстваш ужасно, но понякога ти помагат да летиш.”

7.”Когато си млада, целият ти живот е в преследване на забавленията. След това порастваш и се научаваш да бъдеш предпазлива – може да си разбиеш главата или сърцето. Оглеждаш се преди да скочиш и понякога не скачаш, защото не винаги има кой да те хване, а в живота няма предпазна мрежа. Кога престана да бъде забавно и стана опасно?”

8.”Мъжете, които са прекалено хубави, никога не са добри в леглото, защото не им се е налага да бъдат.”

9.”Когато мъжете направят първата крачка, това се счита за романтично. Когато жените направят първата крачка, това се счита за отчаяно или психарско.”

10.”Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.”

Може да харесате и