fbpx

Най-ерогенната му зона според зодията

2 028

Само защото някой изглежда секси, не е гаранция, че е невероятен в леглото. Ако сте пасивни и не правите нищо, най-вероятно ви е скучно, така че не очаквайте партньорът ви да се наслаждава.

Едно от нещата, които могат да ви помогнат да се представяте по-добре под завивките и да увеличите насладата на половинката си, е да знаете за неговите ерогенни зони. Това са частите от тялото, които имат по-висока чувствителност, затова, когато са стимулирани, водят до възбуда. Ето кои са неговите ерогенни зони според зодията му.

Овен

Ако започнете от върха на главата и се движите надолу сте на прав път. Мъжът Овен обича, когато си играете с косата му, масажирате главата му, докосвате лицето му. Не забравяйте зоната зад ушите – целувка там наистина ще го подлуди.

Телец

Най-ерогенната зона на представителите на тази зодия е вратът. Целувайте го там, хапете ухото му, не се притеснявайте да му направите смучка – това не е нещо, което да прикрива, а да се гордее.

Близнаци

Най-чувствителните зони на Близнаците са ръцете. Докосвайте ги, ближете ги, смучете пръстите му (правете го колкото се може по-еротично) и не забравяйте да галите дланта му, за да получи тръпки по гръбнака си.

Рак

Мъжките зърна са мистерия. Защо ги имат? Е, мъжете Раци са разгадали това – те са за удоволствие, поне за представителите на тази зодия. Нежно масажирайте зърната, деликатно ги захапете или пък ги усучете. Той е супер чувствителен в тази зона, така че не трябва да прилагате прекалено много напрежение, за да му доставите наслада.

Лъв

Може да не знаете, но неговата най-ерогенна зона е гърбът му. Накарайте го да легне по корем, след което му направете чувствен масаж, може да включите и езика си.

Дева

Ерогенната зона на мъжете Деви е техният корем, така че не го подценявайте, а му обърнете по-специално внимание. Целувките вършат прекрасна работа.Везни

Дупетата са забавни за щипане и пипане. А за Везните тази част от тялото е супер възбуждаща. Направете му чувствен масаж, със сигурност ще му хареса и ще го стимулира за после.

Скорпион

Най-ерогенните зони на мъжете Скорпиони са техните генитали. Всичко, което бихте направили с всяка друга негова част от тялото (докосване, целуване, близане, смучене), го сторете с пениса и топките му. Няма да отнеме дълго, за да видите дали сте успели да го възбудите.

Стрелец

Когато искате да предизвикате реакция в Стрелеца, докоснете неговите бедра. Може бавно да приплъзвате пръсти по кожата му или леко да го драскате с нокти.

Козирог

Нещо доста изненадващо, но най-ерогенната зона на Козирога е задната част на коленете му. Той обича да бъде гален на това място, а когото не очаква да го направите, насладата е още по-голяма.

Водолей

При Водолеите най-чувствителната зона са техните глезени. Те обичат да бъдат докосвани там. Звучи странно, но наистина това им носи наслада.

Риби

Най-ерогенната зона на Рибите са техните крака. Обичат да им смучете палците и да правите масаж на краката. За да се чувствате и вие комфортно, най-добре преди това да си вземат душ.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори