Най-бруталните секс истории на всички времена! Има още какво да ви изненада (18+)

Хората постоянно са се вълнували от сексуалния живот на околните. Повече обаче се обръща внимание на днешните известни личности, в сравнение с неизвестни мъже и жени. Те обаче по същия начин са имали любопитни любовни преживявания, на които си струва да обърнем внимание:

Мъж от Южна Дакота прекарал цяла година, заснемайки се как се самозадоволява с пътни знаци. Полицията го намира в двора на съседите му и вижда записите, които си е направил. Мъжът със нестандартно влечение бил обвинен в грабеж, незаконна окупация и неприлични публични прояви.

Крал Едуард VII бил много едър мъж и се притеснявал да не нарани някоя от партньорките си по време на секс. Поради това той поръчал да му направят специален стол, на който сядал по време на акта.

Уилт Чембърлейн категорично може да се похвали с голяма бройка жени. Играчът на „Лейкърс“ твърди, че е спал с 20 000 жени, а залата, в която е играл, побира около 17 000 зрители. Бройката категорично е огромна, но е възможно да е такава, тъй като има слухове, че баскетболистът често си уреждал тройки, както и че на една 10-дневна екскурзия е успял да прекарала 23 различни жени през леглото си.

Някои хора действително имат странни сексуални влечения. Мъж от Охайо бил арестуван, тъй като правил секс с маса. Ако го беше правил у дома, това надали щеше да се разчуе, но мъжът задоволявал нуждите си в дупка на маса, намираща се близо до училище. Поради тази причина полицията го обвинила в неприлични публични прояви.

Както е известно папа Бенедикт IX наследява папската длъжност като тийнейджър. Той решил да използва парите, за да се отдаде на забавления и често организирал оргии в Папския дворец. Хората го намразили, след като разбрали какви ги върши и Бенедикт IX бил принуден да напусне Рим, а кръстникът му му платил да се откаже от поста.

Ервин Шрьодингер – носителят на Нобелова награда за физика, гледал на брака по различен начин. Той имал постоянни извънбрачни афери, като в същото време живеел под един покрив с две жени – едната била официалната му съпруга и другата негова любовница.

Уилт Чембърлейн би могъл да се похвали с голяма бройка жени, с които е спал, но и Фидел Кастро не остава по-назад. Според близки до бившия министър-председател на Куба, той е спал с поне две жени на ден в продължение на 40 години. Явно Кастро е бил особено потентен!

Докато някои мъже правят секс с маса, други опитват с … пейка. Мъж от Хонконг задоволил своите нужди с метална пейка, покрита с дупчици. Той обаче се заклещил и се наложило да повика помощ. Лекарите не успели да го отклещят, разрязали пейката и я отнесли заедно с мъжа в болницата. Там им били нужни още 4 часа, за да успеят да го освободят.

Писателят Хърбърт Уелс си водел обстоятелствен дневник, в който записват всички жени, с които е правил секс по време на втория си брак. В него той подробно описвал външния вид на дамите и прякорите, с които те го наричали по време на секс. Любимият му бил „Ягуарът“.

Да правиш секс с маса или пейка е неестествено, но да правиш секс с труп категорично е извратено. Доктор Карл фон Козел лекува 20-годишната кубинка Елена Хойс от туберкулоза. Момичето обаче не успяла да се справи с болестта и умира през 1933 година. Докторът откраднал трупа й и го скрил в къщата си. Докато тялото на жената се разлагало, той го мажел с восък и го пръскал с парфюм. Когато полицията открила трупа, установили, че интимните части са намазани с лубрикант. Най-вероятно докторът е правил секс с разложената жена.

Може да харесате и